torsdag 2 februari 2012

dagens goda gärning, eller ah gårdagens.

så, igår var vi på basketbolls match och jag och solvor tog en kort pause för vatten, (det var så himla varmt i studentläktar sektionen så ah...), iallafall , en liten kille, typ p12a sprang förbi, snabbt som tusan och tappar sin plånka.
jag reagerar supersnabbt, plockar upp den, och springer efter, i trappen (han påväg ner) så ropar jag: hey, you - kid!
han stannar upp som om han fått helikopterlampor over sig, typ busted!!!!
iallafall, så jag kastar ner plånboken till killen som blir överlycklig och svarar: Oh thank you so much, I need that!
lite onödig fakta:
(efter allt detta går vi tillbaka, och jag berättar för lina vad som just hänt och en kille som står framför oss börjar blanda sig in i konversationen och säger typ, wow good job och grejer, jaha tänkte jag, där står du och tjyvlyssnar...... killen va han som vannah frågade till dansen, men som sa nej för 2 andra frågade han... konstigkille. )

Nu kom jag precis hem från softball workouten, as kul äre. gillar tjejerna grymt mycket, min humor exakt! (även om de är typ minst 3 år yngre.... betyder de att jag är omogen? :(   )

tänkte bara berätta detta, och eftersom jag inte har bilder på varken plånboken eller träningen blire två på min skola:Puss på er ♥

2 kommentarer:

  1. heyy hittaru den där (nedre) bilden på internet..?;)
    killen är ju jessies kompis btw;) och förövrigt, måste jag säga att jag inte visste att TRE pers frågat han till dansen.. och, lite förvånande kan man väl tycka att det är? eller? fast himla schysst är han ju..!!

    SvaraRadera

Gör mig glad med en kommentar (: