lördag 26 november 2011

English!

so, jag ville bara berätta lite roliga grejer.
börjar med michaels pappa hahah, när vi hade våra presentationer för den där tävlingen jag pratade om så kom michaels pappa lite sent och hörde därför inte min presentation, men han kom lagom till mitt-pausens slut och satte sig brevid mig.
han började fråga lite tyst vad mitt företag var om och sa att han gillade att min klocka fick hans att framstå som något för 5 åringar.
när vi hade viskat ett tag så klämde jag ur mig att jag var en utbytesstudent och att de var därför jag kom på just min affärside.
han trodde mig inte och sa: du har ju bättre engelska än jag! du låter ju super amerikansk!
jag började prata svenska för att bevisa att jag var svensk ahah - efter det tyckte han att jag var super tuff och försökte få mig till att dejta hans son.

en annan sak,  när vi stack till den där stugan jag pratade om så var ju shaunas kompis familj där med.
efter ca. en halvtimmes snack med den andra familjen gick vi barn ner i källaren och spelade pingis m.m och sen var de matdags.
så efter ca. 5 timmar i stugan frågar mamman (som förövrigt heter Arla) vem jag är, om jag är deras kusin eller kompis?
då kommer shauna på att vi glömt berätta att jag är deras utbytesstudent och arla fattar ingenting, har ni en utbytesstudent från en annan stat?
hon kopplade inte att jag var från ett annat land så när vi berättade att jag var från sverige fick jag höra att jag hade en väldigt amerikansk dialekt :)

det är lika kul att höra varje gång, för jag själv tycker inte att jag utvecklats särskilt mycket mer än dialekt, fula ord och prata oså ...  min gramatik är fortfarande dålig tycker jag :(
så jag hoppas att de blir ändring på det nu när jag har nytt schema :D
ha det fint :)
Indefinitely - Puss på er ♥

1 kommentar:

Gör mig glad med en kommentar (: