torsdag 9 september 2010

8/9

Igår var jag på intervju på Linköpings universitet med Explorius !

Innan var jag sjukt nervös men när jag sedan mötte upp mamma och pappa i Lkpg så blev jag lugnare, vi åkte vidare till pressbyrån där vi mötte Cilia. Hon var jätte gullig och skulle ta reda på de kluriga frågorna som pappa ställlde och hon inte kunde i huvudet.

Intervjun kändes ganska bra, både engelska och svenska delen. Nu kan man ju inte göra så mycket mer än att vänta, vänta och vänta , det känns lite lamt.Kom på en annan sak igår, jag anmälde mig till Explorius och Ef samtidigt i somras - men bara Explorius har svarat ! inte okej.En annan sak som inte är okej är sverigedemokraterna, jag blir seriöst rädd vart Sverige är på väg. Sverigedemokraterna är knappt demokratiska eftersom man inte får vara med och bestämma, påverka eller säga vad man tycker - vet inte hur många det var som blev avbrutna. fyfan.aja, nu ska jag dricka te och kurrera mig . håller på att bli sjuk - vill verkligen inte få öroninflammation igen!lovelove

4 kommentarer:

  1. Sv: Okej. Jag gjorde intervjun via telefonen vilket var sjukt nervöst. Men jag skulle ha åkt till Sundsvall egentligen. :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du kommer in nu då! :) Jag fick reda på igår att jag blivit antagen så jag åker nästa år me :D

    SvaraRadera
  3. lägger till dig på bloglovin med :D <3

    SvaraRadera

Gör mig glad med en kommentar (: