måndag 11 oktober 2010

ser för taskig ut, haha !

Jag känner att jag är sämst på att blogga nu för tiden, men det kommer bli så sjukt mycket bättre om ungefär 9 MÅNADER ! :o

För då drar jag väster ut och utforskar USA.

herregud, jag fattar inte.

ibland fattar jag förresten och ibland när jag fattar undrar jag vad fasen det är jag har gett mig in på och ibland när jag fattar inser jag hur sjukt jäkla kul och bra det kommer bli!hah, rörigt det där - inte ens jag förstår och då är det ändå mina tankar och ord.

Iallafall fick jag hem räkningar idag ! :D  har aldrig blivit så lycklig över räkningar kan jag säga.

den första var inte så dyr innehöll bara avbeställningsskyddet och anmälningsavgift eller liknande. de andra 4 eller 5 blir ju inte lika roliga.jag hoppas verkligen att jag får ihop lite pengar från olika stipendium jag sökt och söker, eller kanske vinner på triss - plötsligt händer det.ikväll  har jag varit och tränat innebandy och ser man sig inte för (som jag inte gör) så får man en fläskläpp av tränarens skott. haha,  ser för taskig ut ! men det var as kul för jag blev så sjukt chockad , borde nästan slänga in en bild påt , hahah !aja, nu ska jag sova för imorgon har jag idrott på morgonen sen dans och sen ska jag ut och springa.pusspåer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Gör mig glad med en kommentar (: